Κασιδιάρης: Απαλλάχτηκε για το χαστούκι σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη

kasidiarisdikigiakaneli 300

Με απόφαση του δικαστηρίου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης απαλλάχθηκε για τυπικούς λόγους από τις κατηγορίες για το χαστούκι που είχε δώσει στη Λιάνα Κανέλλη.Η απαλλαγή έγινε γιατί δεν είχε υποβάλλει μήνυση για σωματική βλάβη σε βάρος της η Λιάνα Κανέλλη.

Το δικαστήριο έπαυσε την ποινική δίωξη σε βάρος του βουλευτή της ΧΑ που κατηγορούνταν για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών στη βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ωστόσο η έδρα επισήμανε στον κατηγορούμενο ότι η ενέργειά του να επιτεθεί στην κυρία Κανέλλη ήταν απαράδεκτη.
«Αθώος δεν ακούστηκε και δεν είναι» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη σχολιάζοντας την απόφαση και πρόσθεσε: Είχα πει ότι δεν θα κάνω μήνυση και αυτός είναι ο τυπικός λόγος. Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι το ζήτημα της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικό και προειδοποίησε άπαντες: «Το νου σας...».

kanellidikixastouki
To KKE σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει πρόκληση την απόφαση του δικαστηρίου, και επισημαίνει: «Συμβάλει στη δημιουργία και ενίσχυση κλίματος ανοχής απέναντι στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Παραμένει η αναγκαιότητα της απομόνωσης της εγκληματικής Χρυσής Αυγής από το λαό και τη νεολαία, με την οργανωμένη πάλη τους.»

To ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Αυτοκτονική για την δημοκρατία μας η απαλλαγή Κασιδιάρη για τον δημόσιο προπηλακισμό της βουλευτού κ. Λιάνας Κανέλλη. Τι μήνυμα στέλνεται προς τους κάθε λογής θρασύδειλους φασίστες;»

Απολογία Κασιδιάρη

«Αναγνωρίζω ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι η δέουσα» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του στο δικαστήριο στο οποίο δικάζεται για την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη.
«Απαντώ σε αυτό που είπε ο κ. Εισαγγελέας, εάν ένας άνδρας νομιμοποιείται να χτυπάει μια γυναίκα. Κατηγορηματικά όχι, εάν όμως κάποιος βρισκόταν στη δική μου θέση θα είχε και αυτός μια άσχημη στιγμή» είπε ο κατηγορούμενος βουλευτής και συνέχισε: «Αναγνωρίζω ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι η δέουσα. Ξέφυγα με την κυρία Δούρου και μετά από αυτό έπρεπε να φύγω. Δέχθηκα χτύπημα όμως με κάποια έντυπα στο πρόσωπο. Φαίνεται και ο σπασμός στο πρόσωπό μου. Ασφαλώς και δεν υπήρξαν γροθιές, ένα χαστούκι στο πρόσωπο της κυρίας Κανέλη και δυο στον αέρα. Ούτε κοκκινίλα υπήρχε ούτε μόλωπας. Δεν μπορεί να δικάζομαι για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ορθώς είμαι κατηγορούμενος αλλά δεν υπήρξαν γροθιές».

Τι κατέθεσε η Λιάνα Κανέλλη

Η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη ξεκίνησε με την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη.
«Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο. Προσπάθησα να μη πέσω κάτω και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι να έχω πέσει κάτω και μάλιστα σε στούντιο από τις μπουνιές» ανέφερε η κυρία Κανέλλη προσθέτοντας ότι από τα χτυπήματα «επιδεινώθηκε η υγειά της». «Ήμουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική» συμπλήρωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ