Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί στο Καβαλλάρι Λαγκαδά

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί στο Καβαλλάρι Λαγκαδά

Πλημμύρισε το Καβαλλάρι Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη μετά την κακοκαιρία.

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας η βροχόπτωση ήταν έντονη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά ως επί το πλείστον στις περιοχές του δήμου Λαγκάδα όπου προκλήθηκαν και προβλήματα και πλημμυρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής που μίλησαν στο ΣΚΑΪ, η βροχόπτωση ξεκίνησε στις 12:30 το βράδυ και στη συνέχεια έγινε εντονότερη.

Σύμφωνα με τη voria.gr, ιδιαίτερα, οι δρόμοι στο Καβαλάρι και το Περιβολάκι έχουν πλημμυρίσει με την κυκλοφορία των οχημάτων ακόμη και τώρα να διεξάγεται με ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 100 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρεί σε 15 από αυτές. Παράλληλα επιχείρησε στην κοπή και απομάκρυνση ενός δέντρου το οποίο έπεσε λόγω της κακοκαιρίας.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική συνέδραμε σε έξι περιστατικά με απεγκλωβισμό και μεταφορά σε ασφαλές σημείο, με τον αριθμό των ατόμων να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος.

Η διοίκηση του δήμου ανήρτησε ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook, στην οποία αναφέρει:

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ο δήμος Λαγκαδά λόγω της κακοκαιρίας.Παρακαλούνται οι δημότες εάν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί στους δρόμους και ειδικότερα κατά τη διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS