Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές και οι χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα - Χιόνια στα ορεινά

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές και οι χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα - Χιόνια στα ορεινά

Ο καιρός δεν θα αλλάξει και σήμερα καθώς αναμένονται βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια.

Στα νότια τα φαινόμενα μάλιστα ενδέχεται να είναι πιο έντονα καθώς θα σημειωθούν και καταιγίδες. Παράλληλα, αναμένονται χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά μέχρι και σε υψόμετρο 90ο μέτρων. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν ελάχιστα και θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια με δυτικές διευθύνσεις από 5 έως 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα, θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα για την εποχή. Να σημειωθεί ότι η κακοκαιρία συνεχίζεται για τρίτη ημέρα, ενώ χθες προκάλεσε αρκετά προβλήματα, κυρίως στην περιοχή του Πηλίου.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Θράκη ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στα υπόλοιπα βροχές κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία από το μεσημέρι, όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Ανεμοι: Bόρειoι 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Βαθμιαία ύφεση των φαινομένων μέχρι το βράδυ. Ανεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και το πρωί στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα ανατολικά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ από τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο πρόσκαιρα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Αρχικά βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια έως 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 6, στρεφόμενοι προς το βράδυ σε δυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Aνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές βαθμιαία κατά τόπους ισχυρές. Aνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS