Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και παγετός στα βόρεια

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και παγετός στα βόρεια

Με βροχές, καταιγίδες, αλλά και παγετό κατά τόπους στα βόρεια, θα είναι ο καιρός σήμερα.

Αν και στα νότια της χώρας θα υπάρξει μικρή βελτίωση με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ως προς τις μέγιστες τιμές, στα βόρεια και βορειοδυτικά, ο καιρός θα είναι κρύος. Σε Ηπειρο και Ιόνιο αναμένονται βροχές, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες στις περιοχές της Ηπείρου.

Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι αρκετά χαμηλή, καθώς κατά τόπους το πρωί θα είναι κάτω από το μηδέν. Στην δυτική Μακεδονία μάλιστα, αναμένεται να είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, σε σχέση με την υπόλοιπη Μακεδονία και την Θράκη, όπου προχθές το θερμόμετρο έδειξε μέχρι και -4 στο Νευροκόπι της Δράμας.

Αντίθετα, στην Αθήνα και την νότια Ελλάδα, ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις και την θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει ως και τους 16 βαθμούς. Σε Κρήτη, Κυκλάδες και Πελοπόννησο, η μέγιστη θα είναι στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα δυτικά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο σποραδικές καταιγιδες κυρίως από το απόγευμα. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα στη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια πρόσκαιρα το πρωί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS