Καιρός: Ανάσα με λίγη συννεφιά και άνοδο θερμοκρασίας- Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Καιρός: Ανάσα με λίγη συννεφιά και άνοδο θερμοκρασίας- Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Βελτιώνεται σήμερα ο καιρός, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατεί λιακάδα, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, μετά την κακοκαιρία του τελευταίου τριημέρου, στα ανατολικά και τα νότια αναμένονται σήμερα νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Παρ' όλα αυτά, οι άνεμοι θα εξακολουθούν να πνέουν τοπικά θυελλώδεις στο Αιγαίο. Οι βοριάδες θα σημειώσουν μικρή εξασθένηση, όμως θα πνέουν στα ανατολικά 6 με 8 και μέχρι το μεσημέρι στο Αιγαίο έως 9 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά και τα βόρεια.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ μέχρι το μεσημέρι στο Θρακικό έως 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ήπειρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια 6 με 8 και μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στην Κρήτη τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά έως 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα νότια 5 με 7, στα βόρεια 7 με 8 και μέχρι το μεσημέρι έως 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. Aνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7, στα ανατολικά 7 με 8 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι έως 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Aνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS