Κακός ο καιρός: Βροχές σε πολλές περιοχές, χιόνια στα ορεινά

Κακός ο καιρός: Βροχές σε πολλές περιοχές, χιόνια στα ορεινά

Αστατος θα είναι σήμερα ο καιρός, καθώς θα είναι άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Στα ανατολικό Αιγαίο, την Θράκη και την ανατολική Μακεδονία αναμένεται να είναι αίθριος, ενώ στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα θα βρέχει και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στα ηπειρωτικά ορεινά, αναμένονται χιονοπτώσεις, με την θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές να πηγαίνει το πρωί κάτω από το μηδέν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια. Μάλιστα, από την Πέμπτη αναμένεται νέα πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα νότια της χώρας.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα το πρωί για ασθενείς τοπικές βροχές και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από (μείον ένα) -01 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια οπότε στο Ιόνιο είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και στα ορεινά της Θεσσαλίας ασθενείς χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS