Ιθάκη: Από κίρρωση του ήπατος έπασχε ο Βρετανός που ξυλοκοπήθηκε από τον 54χρονο επιχειρηματία

Ιθάκη: Από κίρρωση του ήπατος έπασχε ο Βρετανός που ξυλοκοπήθηκε από τον 54χρονο επιχειρηματία

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση του θανάτου του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη.

Το θύμα που ξυλοκοπήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της συντρόφου του, φέρεται να είχε πρόβλημα αλκοολισμού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο 40χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 54χρονο επιχειρηματία, αλλά είναι πιθανό ο θάνατός του να μην προήλθε τελικά από τα χτυπήματά του.

Οπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του καναλιού, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το θύμα έπασχε από κίρρωση του ήπατος, ενώ η εξέταση έδειξε και ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, πιθανότατα από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Η πιθανότητα του σεναρίου να μην πέθανε από τα χτυπήματα του δράστη είναι υπαρκτή, όμως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν οφείλεται εκεί ο θάνατός του ή από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Μία ημέρα πριν και αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο δικηγόρος του είχε αποκαλύψει πως το θύμα ζούσε για αρκετές ώρες μετά την επίθεση και μάλιστα βρέθηκε δίπλα του ένα άδειο μπουκάλι κονιάκ.

«Από ό,τι προκύπτει από τη δικογραφία έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε», είχε πει ο Θ. Αμπατζής.

Ο επιχειρηματίας επιτέθηκε στον 40χρονο εραστή της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς φέρεται να είχε γίνει έξαλλος όταν έμαθε πως σκοπεύουν να πάνε να ζήσουν στην Αγγλία μαζί με την 8χρονη κόρη που απέκτησε με την γυναίκα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS