Ηράκλειο: Εγκατέλειψαν στο πάρκο ένα κοριτσάκι 3 χρόνων

Ηράκλειο: Εγκατέλειψαν στο πάρκο ένα κοριτσάκι 3 χρόνων

Τρομαγμένο και πεινασμένο βρήκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης ολομόναχο σε ένα πάρκο ένα μικρό παιδί οι αστυνομικοί του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost οι αστυνομικοί εντόπισαν σε πάρκο στην περιοχή του Πόρου ένα 3χρονο κοριτσάκι το οποίο είχαν παράτησαν εκεί οι γονείς του.

Το μικρό παιδί ήταν εμφανώς τρομαγμένο και πεινασμένο και όπως το ίδιο είπε στους αστυνομικούς, είχε έρθει στο πάρκο με τον πατέρα του.

Αμέσως, το παιδί μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και οι άνδρες της Υ.Α. Ηρακλείου αναζήτησαν τους γονείς του.

Λίγες ώρες αργότερα το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος προέβαλε έωλες εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδάκι βρέθηκε μόνο του στο πάρκο.

Ο πατέρας του παιδιού μετά τη σύλληψή του για έκθεση ανηλίκου δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και κρίθηκε αθώος. Ωστόσο, κατ’ εντολή Εισαγγελέα θα ξεκινήσει άμεσα έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν στην πατρική εστία, το τρίχρονο κοριτσάκι και τα άλλα ανήλικα αδελφάκια του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS