Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και διαφήμισε τον ελληνικό τουρισμό

Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και διαφήμισε τον ελληνικό τουρισμό

Σε ολόκληρο τον κόσμο ταξίδεψε το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης όπως και το μήνυμα του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην Ελλάδα και το διάσημο ελληνικό καλοκαίρι.

Η Ελλάδα, όπως είναι κοινά αποδεκτό πια, αποτελεί παράδειγμα, επιτυχούς αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού και τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επιδίωξη της Ελλάδας για την επανεκκίνηση του τουρισμού. Σε ένα καλοκαίρι κρίσιμο για την χώρα, που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους τουρίστες με ασφάλεια», γράφουν μεταφέροντας το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα περισσότερα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ανταποκριτές των οποίων βρέθηκαν χθες στο νησί της Σαντορίνης.

To «France24», μεταφέροντας το ρεπορτάζ από το εμβληματικό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά νησί της Σαντορίνης, λέει ότι «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε το Σάββατο ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους τουρίστες με απόλυτη ασφάλεια. Ο ελληνικός τουρισμός επέστρεψε».
france24«Η Ελλάδα νίκησε τον κορωνοϊό. Μπορούν τώρα οι τουρίστες να σώσουν την οικονομία της;», αναρωτιέται το πρακτορείο «Bloomberg».bloomberg 6Το BBC φιλοξενεί αφιέρωμα για τη Σαντορίνη λέγοντας ότι «Το τέλος της απομόνωσης των νησιών φέρνει πίσω τους τουρίστες» και περιγράφει την ημέρα ενός κατοίκου του νησιού, την περίοδο της καραντίνας, αλλά και τώρα που αρχίζει ο κόσμος να το επισκέπτεται και πάλι.
bbcΤο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας «Xinhua» σε αναλυτικό ρεπορτάζ του αναφέρεται στην συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός από το νησί της Σαντορίνης. Όπως λέει, η ασφάλεια είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την Ελλάδα.
xinxuaΤο κάλεσμα του Μητσοτάκη από την Σαντορίνη

Σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό με φόντο το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα και θέα το ηφαίστειο και τη Θηρασιά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, άνοιξε την πόρτα στο ελληνικό καλοκαίρι, δίνοντας συνέντευξη στους ανταποκριτές ξένου Τύπου από τη Σαντορίνη, έναν εμβληματικό προορισμό για τον παγκόσμιο τουρισμό.

Οι δεκάδες εκπρόσωποι των ξένων μέσων ενημέρωσης που βρέθηκαν στη Σαντορίνη, περίμεναν τη δύση του ήλιου για να ξεκινήσει η συνέντευξη. Στις 20.24 πατήθηκε το κουμπί της επανεκκίνησης, όταν ανέβηκαν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά πόντιουμ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σύμβουλός του Θανάσης Μπακόλας. «Η Ελλάδα τα κατάφερε εντυπωσιακά να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζουμε στο ελληνικό καλοκαίρι» είπε ο Θανάσης Μπακόλας.





googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS