Ίχνη του Β. Παλαιοκώστα βρήκε η αστυνομία στα Ιωάννινα αλλά τον έχασε

palaiokostas 300

Ίχνη του νούμερο ένα καταζητούμενου στην Ελλάδα, του Βασίλη Παλαιοκώστα, εντόπισε η αστυνομία στα Ιωάννινα, μετά από πληροφορίες ότι ο δραπέτης κινείται στην ορεινή περιοχή μαζί με έναν ακόμα δραπέτη, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Μαζιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίεςο Παλαιοκώστας και ο συνεργάτης του Μαζιώτη θεωρούνται από τους βασικούς υπόπτους για το συμβόλαιο θανάτου του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, Σ. Γκαλιμάνη έξω από το σπίτι του στην Στυλίδα.

Τα καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία του Γκαλιμάνη έδειξαν ποινικούς και οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώθηκαν στις φυλακές Δομοκού και Κορυδαλλού, όπου είχε υπηρετήσει ο αρχιφύλακας.

Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι στο παρελθόν ο 47χρονος είχε έρθει σε αντιπαράθεση τόσο με τον Β. Παλαιοκώστα, όσο και με τον 33χρονο καταζητούμενο, συνεργό του Μαζιώτη, ο οποίος είχε οργανώσει και την απόδραση του Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.

Οι τελευταίες λοιπόν πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία, την οδήγησαν στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα.

Πηγές από την αστυνομία τόνισαν ότι αυτή τη φορά ήρθαν πάρα πολύ κοντά στον Παλαιοκώστα, μετά από πολλά χρόνια, εκτιμούν όμως ότι εξαιτίας των ερευνών για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην περιοχή, θα πρέπει να έχει φύγει από τα Γιάννενα και πιθανότατα να βρίσκεται στη Θεσπρωτία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ