ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα οι έρευνες για την κλοπή υλικού στη Λέρο

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι έρευνες για την κλοπή βαρέως οπλισμού από αποθήκη Πολεμικού Ναυτικού στην Λέρο, παρά τις πληροφορίες ότι οι Αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παραπολιτικά 90,1 η κλοπή του στρατιωτικού υλικού εκτείνεται σε βάθος χρόνου ενώ προκύπτει ότι λείπουν και 500 χιλιάδες λίτρα καυσίμων.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, το οποίο σε ανακοίνωσή του κρατά ακόμη χαμηλούς τόνους, σημειώνει ότι η προανακριτική διαδικασία συνεχίζεται υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας και πως το οριστικό αποτέλεσμά της αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, γνωρίζεται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ.

menoumespiti 300

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS