Χαλκιδική: Ανατροπή με τον θάνατο της 16χρονης - Πνίγηκε από εισρόφηση γαστρικών υγρών
Φωτογραφία και βίντεο: seleo.gr

Χαλκιδική: Ανατροπή με τον θάνατο της 16χρονης - Πνίγηκε από εισρόφηση γαστρικών υγρών

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης κοπέλας από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/07).

Πληροφορίες του thestival.gr από ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει την έως τώρα εκδοχή για το τι προκάλεσε τον θάνατο της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία η 16χρονη κατέληξε μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη 16χρονη σε κλίμα οδύνης.

Το χρονικό της τραγωδίας στη Χαλκιδική

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όταν, σύμφωνα με το oraiokastro24.gr, η 16χρονη απο το Ωραιόκαστρο, η οποία παραθέριζε με φίλες της, υπέστη αλλεργικό σοκ και κατέληξε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 16χρονη παρήγγειλε από εστιατόριο πιάτο, αφού πρώτα φέρεται να ρώτησε αν περιέχει λακτόζη, τροφή στην οποία ήταν αλλεργική, γεγονός που γνώριζε η ίδια από παιδί, όπως και το περιβάλλον της.

Η 16χρονη κατανάλωσε ένα hot dog και λίγα λεπτά αργότερα έπαθε αλλεργικό σοκ.

Άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και ξεκίνησε με την παρέα της να κινούνται προς το δωμάτιό τους.

Στην πορεία της διαδρομής αισθάνθηκε περαιτέρω άσχημα, φίλος της έτρεξε στο δωμάτιό τους και της έφερε τα φάρμακά της, ενώ η υπόλοιπη παρέα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, η νεαρή έχασε τις αισθήσεις της και δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Όπως καταγγέλλει η οικογένειά της, το ασθενοφόρο έφτασε ύστερα από 45 λεπτά, ενώ η 16χρονη είχε καταλήξει.

Στη σορό της 16χρονης έγινε νεκροψία-νεκροτομή και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Φίλος της, όπως μετέφερε ο Alpha, υποστήριξε ότι η 16χρονη πριν από την παραγγελία της φέρεται να ρώτησε αν το προϊόν που παρήγγειλε είχε μουστάρδα, της απάντησαν αρνητικά και το κατανάλωσε.

Ξεσπά συγγενής της 16χρονης

Ο γαμπρός της άτυχης 16χρονης Μάριος Αραμπάτζης, σε δηλώσεις του έξω από την εκκλησία, επέρριψε ευθύνες στον μαγαζάτορα που σέρβιρε στη 16χρονη το τρόφιμο που τελικά αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς ήταν αλλεργική.

«Πήγε, έφαγε και σκοτώθηκε, αυτό συνέβη», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως ο μαγαζάτορας δεν γνώριζε ότι το λουκάνικο και το ψωμί περιείχε γάλα και το σέρβιρε στη 16χρονη.

Εκτόξευσε ακόμη βολές για την αργοπορία του ασθενοφόρου. «Αυτά γίνονται εδώ και τριάντα χρόνια και συνεχίζουν και πεθαίνουν άδικα, εν έτει 2023 δεν γίνεται ένα παιδί να φεύγει επειδή κατανάλωσε ένα χοντ ντογκ και ένα ασθενοφόρο από τα έξι ασθενοφόρα που υπάρχουν στην εμβέλεια δεν μπόρεσε να φτάσει εγκαίρως», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αραμπάτζης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ