Χαϊδάρι: Η στιγμή της ανατροπής της μπετονιέρας στη Λεωφόρο Αθηνών

Χαϊδάρι: Η στιγμή της ανατροπής της μπετονιέρας στη Λεωφόρο Αθηνών

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από τη στιγμή της ανατροπής της μπετονιέρας στη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Στο βίντεο φαίνεται η μπετονιέρα να κινείται στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν επιχειρεί να στρίψει αριστερά προς την οδό Φαβιέρου, μπροστά από το Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Την ώρα εκείνη, ένα άλλο αυτοκίνητο τελευταία στιγμή μπαίνει στα δεξιά της μπετονιέρας και επιταχύνει, προκειμένου να περάσει πιο γρήγορα. Ως εκ τούτου, ο οδηγός της μπετονιέρας είδε τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο στα δεξιά του και έκανε μια απότομη τιμονιά, προκειμένου να το αποφύγει, ωστόσο λόγω του όγκου του οχήματος, αυτό ντελαπάρισε.

@darkmc_official Τι να μας κάνει η γέφυρα αμα οδηγάει έτσι ο κόσμος μου λέτε? #haidari #concretemixerfalls #παλατακι #fail #γεφυραπαλατακι #concrete #drive ♬ X-Files - The Original Movies Orchestra

 

 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του ΑΤ Χαϊδαρίου και μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, μέχρι να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος.

Στο σημείο έσπευσε και η Πολιτική προστασία του Δήμου Χαϊδαρίου, ενώ τροποποιήθηκε και δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας για όση ώρα ίσχυαν οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Τελικά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε γύρω στις 12:00 μ.μ.

Φωτογραφία: xaidarisimera.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ