ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι: Καταγγελία για δολιοφθορά στη μηχανή του πραγματογνώμονα

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πραγματογνώμονας για την φονική πυρκαγιά στα Μάτι, αφού σύμφωνα με τον ίδιο κάποιοι επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα προκαλώντας βλάβη στην μηχανή του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιότσιος, δικαστικός πραγματογνώμονας, διορισμένος από την εισαγγελία για την πυρκαγιά στο Μάτι εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι οι μηχανικοί ανακάλυψαν ότι κάποιοι είχαν πειράξει το παξιμάδι του στερεώνει τον πίσω τροχό. Οπως είπε ο κ. Λιότσιος το γεγονός ότι κάτι δεν πήγαινε καλά το αντιλήφθηκε όταν επέστρεφε σπίτι του, όταν εντελώς ξαφνικά έφυγε από τον δρόμο.

«Ξαφνικά άρχισα να χάνω τον έλεγχο της μηχανής. Είχε πέσει όλη η αλυσίδα κάτω. Το παξιμάδι αυτό συγκρατεί όλο τον τροχό. Οταν χαλαρώσει το συγκεκριμένο παξιμάδι, ο τροχός μετακινείται και αυτομάτως φεύγει η αλυσίδα από τη θέση της», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας.

Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ο πραγματογνώμονας

Μάλιστα, ο δικαστικός πραγματογνώμονας όπως είπε κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολιοφθορά στη μηχανή του. Σημειώνεται ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 3 Μαρτίου.

«Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ή κατασκευαστικό σφάλμα αλλά ανθρώπινη παρέμβαση κάποιου που είχε σκοπό να βλάψει τον εντολέα μας. Όσοι ήθελαν να βλάψουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να ξέρουν ότι μπορεί να έχουν αφήσει και ίχνη», τόνισε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος του πραγματόγνωμονα και αντιπρόεδρος του ΔΣΑ.

 

menoumespiti 300

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS