"Eτοίμαζε" βόμβα ο Μαζιώτης πριν τη σύλληψη του

maziwtis

Mεγάλο χτύπημα σχεδίαζε ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης όπως εκτιμάται πριν από τη σύλληψη του στο Μοναστηράκι στα μέσα του Ιουλίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» από νεότερα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι ο 42χρονος καταδικασθείς για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» προχώρησε, λίγο πριν ακινητοποιηθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (το πρωί της 16ης Ιουλίου), στην αγορά συστοιχίας μπαταριών από το κατάστημα με είδη camping της οδού Αθηνάς.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο Μαζιώτης επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τις μπαταρίες σε μηχανισμό πυροδότησης μεγάλης ισχύος βόμβας, όπως είχε πράξει επανειλημμένα στο παρελθόν. Σημειώνεται ότι ο «Επαναστατικός Αγώνας» έχει χρησιμοποιήσει μπαταρίες των 9 ή 12 Volt σε όλες τις προηγούμενες βομβιστικές επιθέσεις του, μεταξύ των οποίων και σε αυτή εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδος τη 10η Απριλίου 2014.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ