ΕΥΔΑΠ: Ληστεία πάνω στη ληστεία

eydap

Mετά από τη ληστεία που σημειώθηκε στην ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με Το Βήμα υπάρχουν κατηγορίες για τρεις υπαλλήλους της εταιρείας ότι απέσπασαν οι ίδιοι μεγάλο χρηματικό ποσό. H ληστεία έγινε όταν δύο άντρες μπήκαν με μοτοσικλέτα στο εσωτερικό του καταστήματος και άρπαξαν περίπου 70 χιλιάδες ευρώ και στην συνέχεια διέφυγαν, οι υπάλληλοι και αυτοί με τη σειρά τους απέσπασαν ένα μεγάλο ποσό εκμεταλλεύομενοι την κατάσταση.

Την υπόθεση άρχισε να ερευνά κλιμάκιο της Ασφαλείαας Αττικής το οποίο ωστόσο βρέθηκε προ εκπλήξεως. Από την ανάλυση των καμερών και από άλλα στοιχεία της υπόθεσης προέκυψε ότι οι ληστές άρπαξαν περίπου 55.000 ευρώ και τα υπόλοιπα περίπου 15.000 ευρώ απέσπασαν τρεις υπάλληλοι της εταιρείας που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Όπως σχολίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «είναι εντυπωσιακό που τρεις υπάλληλοι χωρίς καμία άλλη ποινική εμπλοκή δεν είχαν κανένα δισταγμό και αναστολή να εκμεταλλευθούν αμέσως αυτήν την εγκληματική περίσταση και να αρπάξουν και μοιρασθούν το συγκεκριμένο ποσό».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ