Εστιατόριο Μποτρίνι: Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες του σπουδαστή

Εστιατόριο Μποτρίνι: Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες του σπουδαστή

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας για τις καταγγελίες 19χρονου σπουδαστή, ότι υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η έρευνα από την Εισαγγελία Κέρκυρας διατάχθηκε για σωρεία σοβαρών αδικημάτων όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση.

Τις επόμενες μέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.

Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη η όχι. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού.

Σε επικοινωνία του Star με τον γνωστό σεφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, δε θέλησε να σχολιάσει κάτι. Είχε δηλώσει όμως στο παρελθόν ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες του νεαρού σπουδαστή.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS