Επίθεση με βιτριόλι: «Βαθιές οι βλάβες στο πρόσωπο της αλλά η Ιωάννα είναι μαχήτρια», λέει η γιατρός της

Επίθεση με βιτριόλι: «Βαθιές οι βλάβες στο πρόσωπο της αλλά η Ιωάννα είναι μαχήτρια», λέει η γιατρός της

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής χειρουργικής του Λάτσειου Κέντρου στο «Θριάσιον» Νοσοκομείο, Μαρία Καλόφωνου για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η άτυχη γυναίκα έχει υποβληθεί ήδη σε τρία χειρουργεία με τελευταίο αυτό του Σαββάτου, ενώ τα επόμενα αναμένονται να πραγματοποιηθούν σε δέκα μέρες. «Είναι αγωνίστρια», υποστήριξε η κυρία Καλόφωνου.

Την ψυχολογική της κατάσταση διαχειρίζεται ομάδα ψυχολόγων του νοσοκομείου, η οποία είναι της άποψης πως πρέπει να δίνονται όλες οι πληροφορίες στο θύμα, αλλά με το σωστό τρόπο.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, οι βλάβες στο πρόσωπο είναι βαθιές κι έχουν χαθεί στοιχεία του δέρματος που δεν αναπληρώνονται. «Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε με αυτά που έχουμε, συστηματικά χωρίς βιασύνη», σημείωσε η κυρία Καλόφωνου και πρόσθεσε πως κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί και αν θα επανέλθει πλήρως.

Το ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την γιατρό, είναι τα αίτια της επίθεσης, ο δόλος, η διάθεση, αλλά και το μέσο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS