Επίθεση με βιτριόλι: Ένταλμα σύλληψης για την ύποπτη -Η ερωτική αντιζηλία το κίνητρο της επίθεσης

Επίθεση με βιτριόλι: Ένταλμα σύλληψης για την ύποπτη -Η ερωτική αντιζηλία το κίνητρο της επίθεσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Η ύποπτη που συνελήφθη  σήμερα το πρωί στου Ζωγράφου, και έδινε κατάθεση στην αστυνομία μέχρι και αυτή την ώρα, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, καθώς έγινε γνωστό ότι η προσαγωγή της μετατράπηκε σε σύλληψη.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Παρασκευή. 

 Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν επίσης ότι  η ερωτική αντιζηλία ήταν το κίνητρο της 35χρονης, η οποία έχει προσαχθεί για την επίθεση ενώ στην έρευνα των Αρχών στο σπίτι της εντοπίστηκε και η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

 Στην κατοχή της προσαχθείσας βρέθηκαν, ακόμη, η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί από το σημείο της επίθεσης, αλλά και η περούκα που φορούσε για να κρύψει τα πραγματικά της χαρακτηριστικά, φαίνεται πως είναι καθαρά προσωπικά.

 Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσαχθείσα είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

 Η 35χρονη είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο στεγάζεται δίπλα στην εταιρεία στην οποία εργάζεται το θύμα.

 Μάλιστα, φέρεται οι δύο γυναίκες να είναι και συντοπίτισσές.

 
«Κλειδί» η κατάθεση του συντρόφου της 35χρονης

Ο σύντροφος της 35χρονης κατέθεσε νωρίτερα στις Αρχές.

 Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο άνδρας, δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα.

 Ακόμη, είπε ότι η 35χρονη θεωρούσε, λανθασμένα, ότι η 34χρονη έμπαινε εμπόδιο στο να εξελιχθεί σοβαρά η σχέση τους.

 
Η έρευνα

Οι Αρχές είχαν βάλει στο στόχαστρο των ερευνών τις τελευταίες ώρες δύο γυναίκες από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, οι οποίες είχαν πρόσφατα προστριβές με την 34χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί σε κινητό μηνύματα που δηλώνουν πως οι δύο γυναίκες είχαν διαφορές.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν επρόκειτο για άτομα που είχαν κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον της αστυνομίας, αλλά για δυο εντελώς νέα πρόσωπα.

Τα δεδομένα που έφτασαν στα γραφεία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από την ανάλυση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αλλά και από καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον του θύματος έδειξαν τα δυο αυτά πρόσωπα και οδήγησαν, τελικώς, στην προσαγωγή του ενός.

Τα όσα είχαν γραφτεί ή ακουστεί το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως βόλεψαν αρκετά τους αστυνομικούς, καθώς, έκαναν τη δράστιδα να πιστέψει ότι οι Αρχές βρίσκονται μακριά από την ταυτοποιήσή της.Σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο σύντροφος της 35χρονης βρέθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και έδωσε στους αστυνομικούς νέα στοιχεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS