Επίθεση με βιτριόλι: Δράστης και θύμα ίσως γνωρίζονταν από το σχολείο - Αντιμέτωπη με προφυλάκιση η 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Δράστης και θύμα ίσως γνωρίζονταν από το σχολείο - Αντιμέτωπη με προφυλάκιση η 35χρονη

Μία κλήση σε νεαρό από το Μπαγκλαντές, από την τηλεκάρτα με την οποία η φερόμενη ως δράστης κάλεσε ραδιοταξί, φαίνεται να είναι το «κλειδί» στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Όλα ξεκίνησαν με το τηλεφώνημα που έγινε από τη Λεωφόρο Συγγρού και όταν έγινε άρση απορρήτου, η ΕΛ.ΑΣ. πήρε όλα τα δεδομένα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και με βάση αυτά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τηλεκάρτα είχε χρησιμοποιηθεί τρεις φορές, κυρίως σε ραδιοταξί όπου και καταγράφηκε η φωνή της.

Η κλήση στον νεαρό από το Μπαγκλαντές ήταν και το μοιραίο λάθος της 35χρονης φερόμενης ως δράστης, αφού το σφάλμα αυτό οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην ταυτότητά της. Οι Αρχές εντόπισαν τον άνδρα και μέσω αυτού εκμαίευσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προφίλ της 35χρονης γυναίκας και όλα της τα στοιχεία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάνο Σόμπολο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», περιστατικά σαν αυτό έχουν γίνει πάμπολλα στην Ελλάδα, ωστόσο έχουν αραιώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Κατά κανόνα πίσω από αυτές τις υποθέσεις είναι πάντα μια γυναίκα και οι αιτίες που οδηγούν στην πράξη αυτή συνήθως είναι η ζήλια, το μίσος και η εκδίκηση. «Μια γυναίκα δε δρα ποτέ εν βρασμώ ψυχικής ορμής, αλλά πάντα βάσει σχεδίου», υποστήριξε ο κ. Σόμπολος.

«Ίσως γνωρίζονταν από το σχολείο»

Το ενδεχόμενο να ξεκίνησε η αντιζηλία μεταξύ δράστιδος και θύματος από τα σχολικά τους χρόνια εξετάζουν οι Αρχές, έπειτα από την αποκάλυψη ότι και οι δύο γυναίκες κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία.

Οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση μελετούν στοιχεία για το παρελθόν των δύο γυναικών, καθώς η κοντινή απόσταση των χωριών των δύο γυναικών -μόλις 22 χιλιόμετρα- ίσως εξηγεί σε κάποιο βαθμό την αντιζηλία της δράστιδος προς το θύμα. 

Την ίδια ώρα, στην Αιτωλοακαρνανία κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η 35χρονη φέρεται να έχει κάνει αυτή τη φριχτή πράξη. 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ