Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Κρίσιμη η κατάσταση των δυο εφοριακών -Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Κρίσιμη η κατάσταση των δυο εφοριακών -Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών που δέχθηκαν επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, εξέδωσε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου»

Αναφορικά με τους τρεις τραυματίες που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η εξέλιξη της κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η γενική της κατάσταση είναι σταθερή και διαφεύγει τον κίνδυνο. Είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) με μηχανική υποστήριξη. Παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με μηχανική υποστήριξη. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο. Εμφανίζει μικρά σημεία βελτίωσης. Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία.

Πώς ακινητοποίησε ο διευθυντής της εφορίας τον 45χρονο δράστη
«Τον είδα να χτυπά με το τσεκούρι μία κοπέλα. Του όρμησα, τον έριξα κάτω, παλέψαμε για λίγα δευτερόλεπτα, καταφέραμε να του πάρουμε το τσεκούρι και να τον ακινητοποιήσουμε. Φώναξα στη Μαρία να απομακρυνθεί. Το σκηνικό ήταν ανατριχιαστικό, παντού αίματα, φωνές από τον κόσμο και πανικός. Ήταν σαν θρίλερ», τόνισε μιλώντας στο Open ο διευθυντής της Εφορίας Κοζάνης, Γιάννης Ποδιώτης ο οποίος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 45χρονο δράστη, ο οποίος δεν είπε κουβέντα σε ανακριτή και εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ