Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Συμφώνησα σε διάλογο από μηδενική βάση με τον Μηταράκη -Στην άκρη οι επιτάξεις

Στην άποψη ότι ο Νότης Μηταράκης, και μέσω αυτού η κυβέρνηση, συμφώνησε σε διάλογο από μηδενική βάση, βάζοντας στην άκρη την επιτάξη περιοχών και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, επέμεινε την Τρίτη ο Κώστας Μουτζούρης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους των νησιών του Βορείου Αιγαίου ώστε να συμφωνηθεί η αντιπρόταση στον υπουργό Μετανάστευσης.

«Όταν συζητήσαμε χθες με τον κ. Μηταράκη, εκεί που καταλήξαμε ότι από μηδενική βάση θα γίνει ο διάλογος για κάποιο διάστημα, και η μηδενική βάση περιλαμβάνει τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης.

«Όλα είναι δυνατά, και αλλαγή οριοθετήσεων, ένας διάλογος από μηδενική βάση τα περιλαμβάνει όλα, δώστε χρόνο», δήλωσε και πρόσθεσε: «Εάν η κυβέρνηση έχει αλλάξει γνώμη στο ενδιάμεσο διάστημα, δικό της θέμα», πρόσθεσε.

Προειδοποίηση για Ιντλίμπ

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου επέμεινε ότι «ρεαλισμός είναι η σωτηρία των νησιών… Πέντε χρόνια ταλαιπωρούνται οι νησιώτες, έχουν δεχθεί 1 εκατ., τώρα από το Ιντλίμπ ανεβαίνουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες, από τα νησιά μας θα περάσουν».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 JOHNS HOPKINS CORONAVIRUS RESOURCE CENTER

covid 19 map

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS