Επεισοδιακή καταδίωξη μεθυσμένου νεαρού στην Κρήτη – Μούντζωνε τους αστυνομικούς

Επεισοδιακή καταδίωξη μεθυσμένου νεαρού στην Κρήτη – Μούντζωνε τους αστυνομικούς

Άκρως επεισοδιακή καταδίωξη νεαρού επί 12 χιλιόμετρα κοντά στο Ηράκλειο.

Η νυχτερινή τσάρκα του 25χρονου από χωριό της Μεσσαράς κατέληξε σε… καταστροφή (γι’ αυτόν) λόγω μέθης. Σε λιγότερο από δύο ώρες φορτώθηκε με πέντε αδικήματα, και τελικά καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών!

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Μεσσαρά με τον 25χρονο να οδηγεί επικίνδυνα υπό την επήρεια αλκοόλ γεγονός που κινητοποίησε το πλήρωμα του περιπολικού που διενεργούσε μεταμεσονύκτιους ελέγχους.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν επί πολλά χιλιόμετρα μέχρι να τον ακινητοποιήσουν με επεισοδιακό τρόπο αφού σε ολόκληρη τη διαδρομή τούς έκανε… καψώνια με επικίνδυνους ελιγμούς και τους μούντζωνε!

Ο νεαρός οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, και προβαίνοντας σε επικίνδυνους ελιγμούς έφθασε στο χωριό του όπου οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν με επεισοδιακό τρόπο.

Κατηγορείται ότι άρχισε να τους σπρώχνει και να τους κλωτσάει, να βρίζει γονείς και οικογένειες και να απειλεί ότι θα τους διώξει από το Σώμα. Κατά την προσαγωγή του στο Τμήμα άρχισε να τους φτύνει ενώ φέρεται να τα «έβαλε» και με έναν Πακιστανό στα κρατητήρια στον οποίο εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι νερό, αφού τον έβρισε επειδή «τόλμησε να τον κοιτάξει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS