Επαναστατική Αυτοάμυνα: Σήμερα απολογούνται οι δύο συλληφθέντες

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Σήμερα απολογούνται οι δύο συλληφθέντες

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες από την αστυνομία, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στις ενέργειες της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Τα δύο μέλη τα οποία συνελήφθησαν – και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους- μαζί με ενός ακόμη που καταζητείται- καλούνται να απολογηθούν καθώς τους βαραίνουν σειρά κατηγοριών, με τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα. Είχαν πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν σήμερα.

Ποιες οι κατηγορίες που τους βαραίνουν

Οι δύο κατηγορούμενοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με τις εξής κατηγορίες: τρομοκρατικές πράξεις από κοινού και κατ´ εξακολούθηση, τρομοκρατική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών, διακεκριμένη περίπτωση όπλων, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς δεν αποκλείουν να μαζευτούν ομοϊδεάτες τους έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Ενας εκ των κατηγορούμενων ανέφερε στην αστυνομία πως κατηγορείται για πράξεις που δεν έχει διαπράξει. Για τους δύο κατηγορούμενους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ τον περασμένο μήνα στον Χολαργό, ληστεία η οποία ουσιαστικά οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ