Τραγωδία στην άσφαλτο: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Τραγωδία στην άσφαλτο: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Ενας νεκρός και τουλάχιστον εννέα τραυματίες, τρεις εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένα Seat Ibiza που κινούνταν πάνω στην Εγνατία με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με ένα λευκό Gold με αθηναϊκές πινακίδες που εκείνη την ώρα «μάζευε» παράτυπους μετανάστες προκειμένου να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, υπάρχει ένας νεκρός, τρεις με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλοι πέντε με πολλαπλά κατάγματα λεκάνης, από το δυστύχημα που έγινε στο ύψος της Κομοτηνής μεταξύ ανατολικού και δυτικού κόμβου.

Κρανίου τόπος λέει μάρτυρας το τροχαίου

Στο σημείο υπήρχαν παράτυποι μετανάστες, με τους τραυματίες να είναι όλοι από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Ενας από τους μετανάστες είναι το θύμα, ενώ μάρτυρες του τροχαίου κάνουν λόγο για «κρανίου τόπο». «Οπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σωρούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών. Εχω σοκαριστεί. Εχει γίνει μακελειό. Υπάρχουν νεκροί αλλά και αναίσθητοι», ανέφερε οδηγός που είδε το σοκαριστικό δυστύχημα.

https://youtu.be/diIYkIO5iJw

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες, με τους οκτώ να έχουν μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο και έναν εξ αυτών εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Ολοι τους είναι από 17 έως 30 ετών.

Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον λαθροδιακινητή, μαζί με άλλους δύο μετανάστες που φέρονται να έχουν διαφύγει μαζί του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ