Έλληνας επιχειρηματίας ανακοίνωσε επίδομα γέννας 300.000 ευρώ στους υπαλλήλους του

Έλληνας επιχειρηματίας ανακοίνωσε επίδομα γέννας 300.000 ευρώ στους υπαλλήλους του

Μεγάλο θέμα συζήτησης αποτελεί η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για επίδομα γέννας ύψους 2.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια που αποκτά ένα νέο μέλος.

Μια γνωστή βιομηχανία τροφίμων όμως, η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, και ο ιδιοκτήτης της Δημήτρης Σαράντης, ανακοίνωσαν κάτι πολύ καλύτερο για τους εργαζομένους τους, κατά την κοπή ης πίτας για το 2020.

Στο πλαισιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της εταιρείας μίλησε στους παρευρισκόμενους και τους ανακοίνωσε ότι θα δοθεί μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία με στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, αποφάσισε να μοιράσει κονδύλι 300.000€ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Στην ίδια εκδήλωση, η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων Ελληνικού γάλακτος το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Έλληνες παραγωγούς.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας περιλάμβανε πέντε φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 500 ευρώ για κάθε τυχερό.

Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης φρόντισε η δωδεκαμελής ορχήστρα του Μηνά με τα χάλκινα. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS