Εκτακτη Είδηση: Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. κλείνει όλες οι γραμμές του Μετρό, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Εκτακτη Είδηση: Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. κλείνει όλες οι γραμμές του Μετρό, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Εκκενώνεται όλο το Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στους σταθμούς Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο.

Η εκκένωση των σταθμών του Μετρό σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα έγινε ύστερα από εντολή της αστυνομίας, ενώ στους εν λόγω σταθμούς διεξάγεται έρευνα για βόμβα.

Ομως σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ζήτησε και την εκκένωση του Κέντρου Ελέγχου που βρίσκεται στο Σύνταγμα και γι' αυτό εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό, στις γραμμές 2 και 3, ενώ οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες, χωρίς όμως να γίνεται έλεγχος σε άλλους σταθμούς πέραν αυτών στο Μονοστηράκι και το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο & Ομόνοια – Κηφισιά. .

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ για το Μετρό

Σας ενημερώνουμε, ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στους σταθμούς «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» & «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», όπου και στεγάζεται και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες δίχως επιβάτες.
Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο & Ομόνοια – Κηφισιά.
Αναμένεται εντός ολίγου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ