Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: Η εξέλιξη των ερευνών για επίθεση με βιτριόλι και γιατρό-μαϊμού

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: Η εξέλιξη των ερευνών για επίθεση με βιτριόλι και γιατρό-μαϊμού

Ο εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ κ. Θεόδωρος Χρονόπουλος μιλά στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Ακραία Φαινόμενα για τις έρευνες σχετικά με την επίθεση με το βιτριόλι και τον γιατρό-μαϊμού.  

Αναφορικά με την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι ο εκπρόσωπος τηε ΕΛ.ΑΣ επισημαίνει πως πλέον η πρωτοβουλία ανήκει στον χώρο της δικαιοσύνης σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές.  

Συνεχίζεται η προανάκριση ώστε να διαλευκανθούν όλες οι πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης ενώ ο ίδιος εξηγεί πως δεν σταματά η έρευνα μόνο με την σύλληψη αλλά έχει και συνέχεια. 

Σχετικά με το αν γνωρίζονταν οι δύο γυναίκες ο ίδιος αναφέρει πως από τα στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία προκύπτει πως γνωρίζονταν. 

Υπάρχει φόβος μιμητισμού 

Μεταξύ άλλων εκφράζει το φόβο του μιμητισμού που μπορεί να δημιουργηθεί από τέτοιες πράξεις «Τέτοια θέματα είναι κοινωνικά και θα πρέπει να μας προβληματίσουν  σημειώνει χαρακτηριστικά. 

«Υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής σε όλες αυτές τις υποθέσεις (μεταξύ αυτών και του γιατρού – μαϊμού) που είναι η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και της αξιοπρέπειας» Ωστόσο σημειώνει πως δεν μιλάμε για μια τάση καθώς το δείγμα είναι μικρό και μικρό είναι και το χρονικό διάστημα. 

Σοκάρουν οι περιπτώσεις

Όπως ο ίδιος εξηγεί η περίπτωση γιατρού είναι  από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που παίζουν ουσιαστικά με την τελευταία ελπίδα για την ζωή. 

Η εκτίμηση των επιτελών της αστυνομικής διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής που έχει επιληφθεί της υπόθεσης θεωρούν πως τα θύματα είναι πολύ περισσότερα από 45 και αυτό ενδεχομένως θα φανεί και με την δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του κατηγορουμένου που αναμένεται να γίνει στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας. 

Όπως δηλώνει η έρευνα για την υπόθεση έχει επεκταθεί και τόσο σε οικονομικά στοιχεία, στην πλευρά της εκκλησίας, ενώ έχει κληθεί και ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών.  

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS