Δολοφονία στη Γλυφάδα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος - Τι λέει η δικηγόρος της

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος - Τι λέει η δικηγόρος της

Για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη του εγκλήματος στη Γλυφάδα, τοποθετήθηκε η δικηγόρος της Εύα Ντογιάκου κάνοντας λόγο για «ένα τραγικό περιστατικό».


«Πρόκειται περί μιας οικογενειακής τραγωδίας. Είναι σοκαρισμένη όλη η τοπική κοινωνία. Είναι σοκαρισμένη και η εντολέας μου, σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη. Δυστυχώς δεν μπορεί να εξηγήσει τα κίνητρα αυτού του στυγερού εγκλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα η κ. Ντογιάκου μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «η σύντροφος του δράστη και μητέρα του θύματος βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτή την στιγμή έχει να θρηνήσει και για τον επί είκοσι χρόνια σύντροφό της, το οποίον λάτρευε, και να αντιμετωπίσει το ότι ο θύτης αυτού του εγκλήματος είναι ο ίδιος της ο γιος».

Όπως δήλωσε η κ. Ντογιάκου, «το θύμα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Βοηθούσε όλον τον κόσμο, όπως και τον δράστη», γι’ αυτό και η σύντροφός του θύματος δεν μπορεί να εξηγήσει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Το θύμα είχε βοηθήσει τον δράστη οικονομικά
Η ίδια ανέφερε ότι το θύμα και ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος δεν είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ οι σχέσεις τους ήταν τυπικές.

Η δικηγόρος διευκρίνισε πως η συνδρομή που είχε δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια ο δράστης από το θύμα ήταν και οικονομικής φύσεως, αλλά και σε ό,τι άλλο μπορεί να είχε χρειαστεί.

«Ο δράστης για ένα μεγάλο χρονικά διάστημα δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό. Με τη μητέρα του, λόγω και της απόστασης, είχε κάποιες σχέσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες ήταν καλές αλλά σχετικά τυπικές», σημείωσε επεξηγηματικά.

«Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές (…) ίσα ίσα που όσον αφορά το ίδιο το θύμα, εκείνος είχε βοηθήσει πολλές φορές τον δράστη», ξεκαθάρισε η δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι η άγρια δολοφονία έγινε το πρωί της Πέμπτης 9/12. Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, έξω από το κατάστημα που διατηρούσε στη Γλυφάδα.

Ο 51χρονος σκότωσε το θύμα με πολλαπλές μαχαιριές και μετά το έγκλημα εμφανίστηκε στην Ασφάλεια και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν «τον σκότωσα και ήρθα να παραδοθώ». Μάλιστα, είπε πως «είχαμε προσωπικές διαφορές, τον μαχαίρωσα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ