Δολοφονία στους Αγίους Θεόδωρους: Παραδόθηκαν οι καταζητούμενοι Ρομά για το θάνατο της 73χρονης

Δολοφονία στους Αγίους Θεόδωρους: Παραδόθηκαν οι καταζητούμενοι Ρομά για το θάνατο της 73χρονης

Αργά το βράδυ της Παρασκευής παραδόθηκαν στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενοι από δικηγόρο οι δύο κατηγορούμενοι Ρομά, για τη δολοφονία της 73χρονης στους Αγιους Θεοδώρους.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι δυο άνδρες 28 και 26 ετών που αναζητούνταν από την ΕΛΑΣ για το θάνατο της 73χρονης στους Αγίους Θεόδωρους πριν από μια εβδομάδα. Πρόκειται για δυο Ρομά που φέρονται να επιχείρησαν να αρπάξουν από το λαιμό της άτυχης γυναίκας μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και όταν εκείνη αντιστάθηκε, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Αρχικά παραδόθηκαν στο ΤΑ Μεγάρων και μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ που είχε αναλάβει την υπόθεση και είχε το φάκελο. Μάλιστα κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ συγγενείς του θύματος που τους αναγνώρισαν. Πρόκειται για Ρομά που έμεναν σε καταυλισμό στο Βλυχό Μεγάρων και πείστηκαν εν τέλει να παραδοθούν.

Είχαν εντοπίσει DNA στο όχημα των Ρομά

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών είχαν εντοπίσει ίχνη DNA της 73χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, κάτω από το Hyundai, που εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά, στο Βλυχό Μεγάρων.

Οι δύο ύποπτοι οδηγοί του οχήματος είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν, κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά της Αττικής. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις με τη δικηγόρο τους, πείστηκαν να παραδοθούν μόνοι τους.

Στη θέση του οδηγού φαίνεται να καθόταν ένας 26χρονος ο οποίος είναι αυτός που πάτησε το γκάζι και πέρασε πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα σπάζοντας τον αυχένα της. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές. Όσον αφορά τον 28χρονο συνοδηγό του, είναι εκείνος που έπιασε κουβέντα στην άτυχη γυναίκα και άρπαξε την χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS