Συναγερμός στη Δάφνη: Ανδρας με μαχαίρι απείλησε μαθήτριες έξω από σχολείο

Συναγερμός στη Δάφνη: Ανδρας με μαχαίρι απείλησε μαθήτριες έξω από σχολείο

Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά από τις καταγγελίες που θέλουν έναν άνδρα με μαχαίρι να ακολουθούσε ανήλικες μαθήτριες στη Δάφνη.

Από την Τετάρτη, οι γονείς και οι μαθητές της περιοχής έχουν αναστατωθεί, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Όπως κατήγγειλε με ανάρτηση του στο διαδίκτυο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, τρία κορίτσια της Α΄τάξης την ώρα που σχολούσαν και επέστρεφαν στο σπίτι τους δέχτηκαν επίθεση από τον μυστηριώδη άνδρα.

Η ενέδρα στήθηκε στην οδό Δαρδανελλίων. Ο δράστης φέρεται να περίμενε έως ότου σχολάσουν τα τρία κοριτσάκια. Όταν η μία μαθήτρια έμεινε λίγο πίσω για να δέσει τα κορδόνια της, ένας άνδρας πετάχτηκε ξαφνικά μέσα από τις φυλλωσιές του πάρκου, έβγαλε από το μανίκι του ένα μαχαίρι και πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τις δύο φίλες της.

Οι μαθήτριες τρομοκρατημένες άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν. Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης φέρεται να είναι 35-40 ετών, έχει γένια και είναι εύσωμος. Άγνωστα είναι ακόμη τα κίνητρα του δράστη της απόπειρας επίθεσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS