Βοιωτία: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πώς έγινε το διπλό φονικό στις Θεσπιές

Βοιωτία: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πώς έγινε το διπλό φονικό στις Θεσπιές

Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων για το διπλό μακελειό που έγινε στις Θεσπιές Βοιωτίας, όπου δύο άνδρες έπεσαν νεκροί και άλλοι δύο τραυματίστηκαν έπειτα από ανταλλαγή πυρών.

Ολα έγιναν έξω από σχολείο- στο σημείο βρίσκονται το γυμνάσιο και το λύκειο Θεσπιών- για μία πινακίδα, όταν έγινε ένοπλη συμπλοκή μεταξύ ανθρώπων δύο εταιρειών security. 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το Star Κεντρικής Λαμίας, τρία άτομα επιχείρησαν να τοποθετήσουν πινακίδα στο σχολείο. Εκεί τους είχαν στήσει ενέδρα τέσσερα άτομα από την ανταγωνιστική εταιρεία, που επέβαιναν σε βανάκι. Ο αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Από τους πυροβολισμούς στις Θεσπιές Βοιωτίας έπεσαν νεκροί ένας 66χρονος και ένας 34χρονος- πατέρας και γιος- ενώ τραυματίστηκε 50χρονος συγγενείς τους. Παράλληλα, τραυματίστηκε και ο 33χρονος γιος του ιδιοκτήτη της άλλης εταιρείας security.

Ενας άλλος αυτόπτης μάρτυρας έδωσε διαφορετική περιγραφή των γεγονότων στις Θεσπιές Βοιωτίας. «Ο γιος του ιδιοκτήτη της εταιρείας σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον γιο του άλλου. Στη συνέχεια, ο πατέρας του παιδιού που πυροβολήθηκε όρμησε, πήρε το όπλο και σκότωσε και το παιδί και τον πατέρα του, ενώ τραυμάτισε τον ανιψιό του», περιέγραψε στο Star Κεντρικής Λαμίας.

«Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι μπορεί να λειτουργούσε το σχολείο»
Συγκλονισμένος από τα όσα συνέβησαν στις Θεσπιές Βοιωτίας δήλωσε διευθυντής του σχολείου έξω από το οποίο έγινε η φονική συμπλοκή. «Τρελάθηκα όταν ενημερώθηκα. Δεν μπορώ να ησυχάσω από εκείνη την ώρα. Και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί εκείνη την ώρα να ήταν το σχολείο σε λειτουργία, τρελαίνομαι», δήλωσε στο Star Κεντρικής Λαμίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS