Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο στην Πάτρα

Βίντεο-σοκ από τη δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο στην Πάτρα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη δολοφονία ενός 41χρονου σε φανοποιείο, στο Νέο Σούλι στην Πάτρα.

Στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται η συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη.

Το χρονικό της δολοφονίας
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tempo 24, το θύμα πήγε στο συνεργείο του δράστη, έκοψε τμήμα της περίφραξης και μπήκε μέσα. Ο δράστης δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην επιχείρησή του, αλλά άκουσε τον συναγερμό που ήχησε και μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει εκεί, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 41χρονου. Ό άτυχος άνδρας προσπάθησε να εγκαταλείψει το σημείο, αλλά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα από τον τόπο του συμβάντος.

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 40χρονος μέχρι την τελική απόφαση
Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε με απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε τον 41χρονο στο Σούλι. Στον συλληφθέντα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ανακρίτρια εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ του επεβλήθηκαν και άλλοι περιοριοριστικοί όροι. Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ