Βάρη: Οι δράστες ήταν εκπαιδευμένοι σαν στρατιώτες, λέει μάρτυρας του διπλού φονικού

Βάρη: Οι δράστες ήταν εκπαιδευμένοι σαν στρατιώτες, λέει μάρτυρας του διπλού φονικού

Τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας κοντά στην ταβέρνα στη Βάρη ελέγχει η αστυνομία, ώστε να συγκεντρώσει υλικό για του δράστες της δολοφονίας των δύο καταζητούμενων από την Ιντερπόλ.

Ομάδα αστυνομικών σύμφωνα με το Star, ελέγχει τις κάμερες από τις οποίες προσπαθούν να εντοπίσουν το μαύρο όχημα στο οποίο φέρονταν να επέβαιναν όταν πήγαν και άνοιξαν πυρ μέσα στην ταβέρνα, σκοτώνοντας τους δύο άνδρες από το Μαυροβούνιο, μπροστά στις οικογένειές τους.

Βάρη: Η περιγραφή των δραστών από μάρτυρα

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες από το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, μία μαρτυρία ενός άνδρα, καταδεικνύει πως οι εκτελεστές ήταν άκρως επαγγελματίες και πήγαν με σχέδιο να «χτυπήσουν» και να φύγουν.

«Κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, στρατός. Σαν εκπαιδευμένοι. Όταν βγήκαν από το στενό και προχώρησαν στη Βάρης, έβαλαν καπέλο και φόρεσαν κάτι σαν μάσκα, κασκόλ. Δε μιλούσαν μεταξύ τους, ο ένας ήταν σε απόσταση μισού μέτρου ο ένας από τον άλλο», είπε αρχικά ο μάρτυρας στις κάμερες, αναφέροντας πως μάλιστα υπήρχε άλλο ένα ασημί όχημα μαζί τους.

«Υπήρχε ένα ασημί αυτοκίνητο που έκοβε βόλτες για 7-8 λεπτά και μετά από δύο λεπτά όταν έφυγαν οι τέσσερις, αποχώρησε.

Εγκλημα στη Βάρη: Συνεχίζεται η αναζήτηση των οικιών των θυμάτων

Εν τω μεταξύ, ακόμη δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον τόπο διαμονής των οικογενειών των δύο θυμάτων. Η τραυματίας σύζυγος του ενός, παραδέχτηκε πως γνώριζε ότι ο άνδρας της ήταν καταζητούμενος, αλλά δεν έδειχνε θετική στο να συνεργαστεί με τις αρχές, που ακόμη ψάχνουν τις οικίες τους. Αυτή, μαζί με την σύζυγο του άλλου θύματος, ήταν που παρακολουθούσαν οι δράστες προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο στόχους τους.

Οπως έχει προκύψει από τα σερβικά ΜΜΕ, η υπόθεση έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο συμμοριών που έχουν έρθει σε κόντρα για υπόθεση ναρκωτικών.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS