Καιρός: Το καλοκαίρι ξεκινά με βροχές και καταιγίδες - Σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία

Καιρός: Το καλοκαίρι ξεκινά με βροχές και καταιγίδες - Σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία

Ο Ιούνιος ξεκινά με άστατος καιρό, καθώς και σήμερα αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι συννεφιασμένος, αλλά από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλά μέρη της χώρας. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά, με την θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα για την εποχή. Η κακοκαιρία συνεχίστηκε και χθες, με έντονο χαλάζι να πέφτει στην βόρεια Ελλάδα, ενώ αναμένεται να κρατήσει ως την Τετάρτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βορειοδυτικοί από 3 ως 5 μποφόρ και τοπικά ως 6, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ και στην Κρήτη έως 5 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στις Κυκλάδες και από το μεσημέρι στην Κρήτη. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην Κρήτη τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS