Αρχίζει σήμερα στην Αθήνα η δίκη του Πάσσαρη - Παραμένει φυλακισμένος στη Ρουμανία

Αρχίζει σήμερα στην Αθήνα η δίκη του Πάσσαρη - Παραμένει φυλακισμένος στη Ρουμανία

Ξεκινά σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη του Κώστα Πάσσαρη.

Ωστόσο το εδώλιο του κατηγορουμένου θα είναι άδειο αφού ο εισαγγελέας Εφετών είπε «όχι» στο αίτημα του να μεταχθεί στη χώρα μας.

Ο Πάσσαρης κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες
Ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος κατηγορείται για 4 ανθρωποκτονίες δεν θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, αφού ο εισαγγελέας Εφετών ήταν αρνητικός στο αίτημα του να μεταχθεί στη χώρα μας για να παραστεί στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό, ενώ η κλήση για το δικαστήριο ήρθε στον συνήγορο του, ως αντίκλητο. 

Ο 45χρονος, με τέσσερις φορές ισόβια, Κώστας Πάσαρης, επιμένει στο αίτημά του να έρθει στην Ελλάδα και να παρουσιαστεί ενώπιον των φυσικών του δικαστών, κατηγορούμενος για τις δολοφονίες των δύο αστυνομικών, Δρακόπουλου και Αλεβιζόπουλου το 2001, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας, από όπου απέδρασε.

Ο Πάσσαρης δηλώνει μετανιωμένος
Στη συνέχεια ο Κώστας Πάσσαρης βρέθηκε στη Ρουμανία, όπου και εκεί διέπραξε δύο ανθρωποκτονίες για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια. Την ποινή του ωστόσο την έχει σχεδόν εκτίσει, αφού το καλοκαίρι του νέου χρόνου αποφυλακίζεται, με τις ρουμανικές αρχές να ζητούν τη γνωμοδότηση της Ελλάδας για τη μεταγωγή του στην Ελλάδα και την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του στη χώρα μας.

Ο 45χρονος δηλώνει έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου δηλώνοντας μετανιωμένος. «Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 μιλώντας από τη φυλακή στη Ρουμανία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ