Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Λασίθι: Βγήκαν τα… όπλα για τα μάτια μιας γυναίκας

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Λασίθι: Βγήκαν τα… όπλα για τα μάτια μιας γυναίκας

Μία νέα απόπειρα ανθρωποκτονίας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες το Λασίθι όταν δύο άνδρες φαίνεται ότι καυγάδισαν για τα μάτια μιας… γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης κοντά στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο με πρωταγωνιστές έναν 51χρονο και έναν 57χρονο οι οποίοι είχαν διαφορές για μία γυναίκα. Όπως διαπιστώθηκε ο 57χρονος ήταν ο πρώην σύντροφός της ενώ ο 51χρονος ο νυν.

Του είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του

Το πρωί της Τρίτης ο 51χρονος είχε πάει το πρωί έξω από το σπίτι του 57χρονου και του είχε στήσει καρτέρι. Κάποια στιγμή τον είδε να βγαίνει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά και τον αιφνιδιάζει στο επόμενο στενό. Κρατώντας ένα κομμάτι ξύλου τον πλησίασε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Η απάντηση του 57χρονου ήταν άμεση καθώς έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει κάποια σφαίρα.

Συνελήφθη ο 57χρονος, αναζητείται ο 51χρονος

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε πως στην περιοχή υπήρξαν δύο κάλυκες, το οποίο και σημαίνει ότι ο 57χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 57χρονο ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και τον μετέφεραν με συνοδεία στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τον 57χρονο ενώ την ίδια ώρα αναζητείται και ο 51χρονος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ