Απαγωγή Μαρκέλλας: Μήνυση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Απαγωγή Μαρκέλλας: Μήνυση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

Έγκληση κατά της 33χρονης κοκκινομάλλας που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής 10χρονης από την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην σύζυγός της για να προστατέψει την ανήλικη κόρη τους.

Ζητεί να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατο, έωλοι και απεχθείς», αναγράφεται , μεταξύ άλλων, στην έγκληση.

«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο», αναφέρεται επίσης στην έγκληση.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της 33χρονης, Χαράλαμπος Αποστολίδης, δήλωσε ότι η μήνυση κατατέθηκε εναντίον της κατηγορούμενης για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης από την Κάτω Τούμπα, επειδή εκείνη διέδιδε ψευδώς διά του δικηγόρου της ότι «στον πορνικό βίον ήχθη κατά προτροπή του πρώην συζύγου της και ότι αυτός λάμβανε και μέρος των χρημάτων». Ο δικηγόρος χαρακτήρισε «αθλιότητα» το γεγονός ότι η κατηγορούμενη και ο δικηγόρος της δημοσίευσαν το όνομα του παιδιού τους. Σημείωσε ότι το παιδί της κατηγορούμενης παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο, ενώ τόνισε ότι θα «σοκαριστεί όταν θα μάθει» όσα έγιναν.

https://youtu.be/_Xu4qh8uvn8


 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS