Ωρες αγωνίας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Διασωληνωμένος, υπό καταστολή, σε κρίσιμη κατάσταση

Ωρες αγωνίας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Διασωληνωμένος, υπό καταστολή, σε κρίσιμη κατάσταση

Διασωληνωμένος υπό καταστολή και σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μερικές μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του Θάνου.

Ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής μεταφέρθηκε χθες με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν: «Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

Συντετριμμένος από τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου

Η είδηση της νοσηλείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, που πέθανε από καρκίνο. Τότε, ο κατά 4 χρόνια μικρότερος αδερφός του, τον είχε αποχαιρετίσει με πολύ συγκινητικά λόγια, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Facebook: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα» ενώ δημοσίευσε και μία παλαιότερη φωτογραφία του αδερφού του.

Στην κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εμφανώς συντετριμμένος, ήταν ένας από τους πρώτους που έφθασαν στον Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, συνοδευόμενος από τον γιο του Στέργιο. Στο πρόσωπό του αποτυπωνόταν όλος ο πόνος και η θλίψη από την απώλεια του αδερφού του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS