Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση παιδεραστίας του 40χρονου

paiderastis 0303

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 40χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Περιστέρι ενώ επιχειρούσε να βιάσει 12χρονο αγόρι μέσα σε βαν.

Ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ. Σφακιανάκης, αποκάλυψε ότι ο 40χρονος επιχειρηματίας είχε βιάσει κοριτσάκι στην Αθήνα.

Ο αδίστακτος παιδόφιλος γνώρισε το κοριτσάκι μέσω chatroom και έφτασε στο σημείο να το κουρέψει προκειμένου να μοιάζει με αγόρι. Αφού έκανε πράξη τις νοσηρές φαντασιώσεις του, βιάζοντας το παιδί, το εγκατέλειψε στον δρόμο. Το απίστευτο είναι ότι ενώ η αστυνομία τον εντόπισε και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του, πριν τρεις μήνες, ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Το χρονικό διάστημα από τις 11/12/2014 έως και τις 11/1/2015 εξειδικευμένοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο σχετικού Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, πραγματοποίησαν στοχευμένη διαδικτυακή έρευνα – ανακριτική διείσδυση, σε δωμάτια εικονικής διαδικτυακής επικοινωνίας (chatrooms), κατά την οποία με τη χρήση προφίλ – λογαριασμών σε πρόγραμμα ηλεκτρονικής συνδιάλεξης «υποδύθηκαν» τους ανήλικους κάτω των 13 ετών.

Από τις στοχευμένες έρευνες – συνομιλίες προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι δράστες, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα ψευδώνυμα, τους «πλησίασαν» διαδικτυακά και κατά περίπτωση τους πρότειναν, κατόπιν έκδηλων προσβολών της γενετήσιας αξιοπρέπειας, συνάντηση μαζί τους, καθώς επίσης τους προέτρεψαν στην αποστολή γυμνών φωτογραφιών ή απέστειλαν οι ίδιοι γυμνές φωτογραφίες του εαυτού τους και τρίτων προσώπων.

Όσον αφορά στην υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Αττικής, τη στιγμή που συνάντησε 13χρονο με σκοπό να τον αποπλανήσει.

h DEFAULT 628x314

h DEFAULT 628x314 2

van3

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ