Αγιος Νικόλαος: Ενοπλος άνοιξε πυρ σε σπίτι όπου βρίσκονταν τρία αδέρφια

Αγιος Νικόλαος: Ενοπλος άνοιξε πυρ σε σπίτι όπου βρίσκονταν τρία αδέρφια

Τρόμος το βράδυ της Δευτέρας στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης για τρία αδέρφια, δύο εκ των οποίων ανήλικα και ένας 20χρονος, καθώς ένας ένοπλος άνδρας άρχισε να πυροβολεί στο σπίτι όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν μόνα τους.

 Σύμφωνα με το cretapost, o γιος του ένοπλου φέρεται να είχε έναν διαπληκτισμό με έναν νεαρό (πιθανότατα το μεγάλο από τα τρία αδέρφια που ήταν στο σπίτι) πριν από μερικές ημέρες σε ένα νυχτερινό κέντρο.

Μετά το επεισόδιο, το παιδί του δράστη φαίνεται πως του είπε για το περιστατικό και αυτός αποφάσισε να πάρει ένα όπλο και να πάει στο σπίτι του παιδιού με τον οποίο έγινε ο καυγάς. Εκεί άρχισε να πυροβολεί προς το σπίτι, την ώρα που οι γονείς των τριών παιδιών έλειπαν στις δουλειές τους και αυτά βρίσκονταν μέσα μόνα τους.

Τα τρία παιδιά πανικοβλήθηκαν και πήραν την αστυνομία που μετέβη στο σημείο. Ο δράστης έφυγε νωρίτερα και αναζητείται από τις Αρχές, καθώς φαίνεται πως ο 20χρονος που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, τον έχει αναγνωρίσει. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS