Άγιοι Θεόδωροι: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες που σκότωσαν την 77χρονη

Άγιοι Θεόδωροι: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες που σκότωσαν την 77χρονη

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της δολοφονίας της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, οι οποίοι για να κλέψουν μια αλυσίδα από τον λαιμό της άτυχης γυναίκας, δεν δίστασαν να την πατήσουν με το αυτοκίνητό τους και να τη σκοτώσουν μπροστά στα μάτια του γιου της και του άνδρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 30χρονο Ρομά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος φέρεται να ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 77χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν και αυτός που φώναξε στην ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 30χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές και ληστείες, ενώ στις έρευνες που έχουν γίνει σε καταυλισμούς Ρομά δεν έχει εντοπιστεί.

Oι αστυνομικοί εντόπισαν την Τρίτη σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων ένα ύποπτο όχημα, παρόμοιο με αυτό των δραστών. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που σκότωσαν με άγριο τρόπο την 73χρονη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS