Σε αυτά τα τηλέφωνα καλείτε ανά Δήμο για τον έλεγχο των κτιρίων

Ο σεισμός που χτύπησε το μεσημέρι της Παρασκευής την Αθήνα άφησε πίσω του υλικές ζημιές, κυρίως σε παλιά σπίτια, στο κέντρο της πόλης, τα Πετράλωνα και το Μενίδι.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο ΟΑΣΠ καλούν τους πολίτες που έχουν πάθει ζημιές τα σπίτια τους να επικοινωνήσουν σήμερα με τους δήμους στους οποίους ανήκουν για να ζητήσουν να σταλούν συνεργεία μηχανικών για έλεγχο. Ήδη όπως ανακοίνωσε το υπουργείο

Υποδομών έχουν διατεθεί περισσότεροι από 50 μηχανικοί για τη συγκρότηση των συνεργείων που θα κάνουν αυτοψίες. Παράλληλα την πύλη Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά όπου κατέρρευσε από τον σεισμό μέρος του ταινιοδιάδρομου, μήκους περίπου 100 μέτρων, επισκέφθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης και ζήτησε να ασφαλιστεί για την ασφάλεια των πολιτών.

 

Στοιχεία επικοινωνίας Δήμων Αττικής για μετασεισμικό έλεγχο κτιρίων

Στη δημοσιότητα έδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λίστα με τα τηλέφωνα και τους αρμόδιους υπάλληλους ανά δήμο όπου οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν προκειμένου να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για μετασεισμικό έλεγχο κτιρίων.

«Παρακαλούμε οι πολίτες να απευθύνονται στους οικείους δήμους προκειμένω να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για μετασεισμικό έλεγχο των κτηρίων σε περίπτωση διαπίστωσης ζημιών στα παρακάτω τηλέφωνα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

YN 2019 07 20 09.16.49

YN 2019 07 20 09.17.00

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS