Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Όχι στην πώληση των υδροηλεκτρικών μονάδων

Ενάντια στην πώληση των υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ τάσσεται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

«Είναι εγκληματικό να μπουν τα "νερά" στην ιδιωτικοποίηση… Δεν χρειάζεται να πωληθεί η ΔΕΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Αδαμίδης, υπογραμμίζοντας πως στον αγώνα αυτό η ΓΕΝΟΠ θα έχει την κοινωνία μαζί της. Η δήλωση έρχεται μετά την αποτυχία και του δεύτερου διαγωνισμού για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ζήτησε να φύγουν οι στρεβλώσεις και οι ρυθμίσεις υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν την επιχείρηση. Πρόσθεσε, δε, ότι η μείωση του πελατολογίου κατά 50% από την προηγούμενη κυβέρνηση ήταν βλαπτική. «Οι δημοπρασίες ΝΟΜΕ είναι βλαπτικές κάτω του κόστους πουλάει την παραγωγή ρεύματος στους ανταγωνιστές της η ΔΕΗ, και μετά το ξαναγοράζει», επισήμανε.

Συνάντηση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με τον Κώστη Χατζηδάκη

Εχθές, ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε εκ νέου την προτεραιότητα σωτηρίας της ΔΕΗ, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ είπε ότι ο υπουργός δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί και ότι περιμένουν τις προγραμματιστές δηλώσεις της κυβέρνησης.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS