Ακινητοποιημένα οχήματα στον Πειραιά: Φεύγουν οι πρώτοι αδειούχοι

Κίνηση παρατηρείται από το πρωί της Παρασκευής στους δρόμους πέριξ του λιμένος Πειραιά, με τους πρώτους αδειούχους, αλλά και χιλιάδες τουρίστες να παίρνουν τα πλοία της γραμμής για τα νησιά του Αιγαίου.

Λίγο πριν τις 07.30 το πρωί, σύμφωνα με το χάρτη κίνησης της Google, οι μόνοι δρόμοι στο λεκανοπέδιο που παρουσίαζαν αυξημένη κίνηση, ακόμη και μποτιλιάρισμα, ήταν εκείνοι που οδηγούσαν στο λιμάνι.

Μόνο το πρωί και ως τις 08.00, αναμένεται να αναχωρήσουν για τα νησιά των Κυκλάδων 14 πλοία της γραμμής, γεγονός που δικαιολογεί πλήρως την κίνηση στους δρόμους του κεντρικού λιμανιού της χώρας από πολύ νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΛΠ, όλη την ημέρα αναμένεται να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά 27 δρομολόγια. Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων, της ΓΣΕΕ, έχει ένα διαδικτυακό «εργαλείο», στο οποίο μπορεί να υπολογίσει κανείς τις ημέρες της καλοκαιρινής άδειας που δικαιούται, μέσα από απλά βήματα. Στη συγκεκριμένη φόρμα συμπληρώνει απλά τις ημέρες εργασίας (πενθήμερη ή εξαήμερη), τα έτη εργασιακού βίου (σε οποιοδήποτε εργοδότη) και την ημερομηνία πρόσληψης στην εργασία του.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS