Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Κώστα Ευρυπιώτη

Στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (03/05) συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπητό ηθοποιό, Κώστα Ευρυπιώτη, ο οποίος έφυγε νωρίς από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Την ανακοίνωση έκανε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνάδελφός του, Σπύρος Μπιμπίλας. Στην ανάρτησή του ζητά, αντί για στεφάνια να υπάρξει ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στο κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Μάχη με τον καρκίνο

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί. Στο πλευρό του βρισκόταν συνεχώς η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, τα παιδιά και οι φίλοι του. Οι γιατροί και οι δικοί του άνθρωποι ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Στις αρχές Μαρτίου, ο Κώστας Ευριπιώτης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του. Στις 30 Μαΐου ο Κώστας Ευρυπιώτης σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS