Υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα σε όλη τη χώρα

Γενικά αίθριο καιρό και υψηλές θερμοκρασίες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές αναμένονται από το μεσημέρι, με τους ανέμους δυτικούς νοτιοδυτικούς έως 6 μποφόρ. 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 21 βαθμούς κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις που το πρωινές θα είναι πιο πυκνές. Κατά τόπους ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία από 9 έως 21 βαθμούς κελσίου. 

Αναλυτικά η πρόγνωση ανά περιοχή

Μακεδονία- Θράκη

Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωινές πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 22 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου. 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS