Ένωση Αστυνομικών: Νέος τραυματισμός συναδέλφου μας - Διαχρονικό το πρόβλημα

Μία νέα επίθεση στο σπίτι αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, περίπου στις 7.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ, τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε 19 προσαγωγές υπόπτων.

Ο τραυματισμός του αστυνομικού και η μεταφορά του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Σε ανάρτηση στο Facebook, η Ένωση Αστυνομικών κάνει λόγο για «άνανδρη επίθεση», ενώ τονίζει πως το θέμα είναι διαχρονικό και δεν λύνεται με ευχολόγια.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας...

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού. Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει; Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!!

Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS