Αιχμές στρατηγού Κωσταράκου κατά Καμμένου για την εμφάνιση με στολή

Σε ένα αρκετά αιχμηρό και καυστικό σχόλιο προχώρησε με ανάρτησή του στο facebook ο Στρατηγός Κωσταράκος με το οποίο επιπλήτει τον υπουργό Άμυνας για την εμφάνισή του με στολή, στην πολυεθνική άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ 7»


Τονίζει ότι ο πολιτικός προϊστάμενος των ΕΔ δεν έχει κανένα λόγο ή δικαίωμα ή ακόμα, σε ένα πιο «πολιτικό πλαίσιο», δεν νομιμοποιείται να φέρει την οποιαδήποτε στολή που περιλαμβάνεται στον Διακλαδικό Κανονισμό Στολών προσθέτοντας μάλιστα δικά του «υπουργικά διακριτικά».

«Την στολή την φέρουν όσοι αποτελούν στελέχη των ΕΔ και έχουν ενταχθεί σε αυτές σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τους νόμους διαδικασίες. Απο προσωπική πείρα μπορώ να πω οτι το δικαίωμα να φέρεις τη στολή δεν ειναι καθόλου εύκολο να το αποκτήσεις, γιατι πρέπει να καταταγείς και συνεπαγεται ενα μεγάλο προσωπικο και οικογενειακό τίμημα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στρατηγού Κωσταράκου στο facebook 

Πετάει την μπάλα στην εξέδρα ο Πάνος Καμμένος

«Περί ανέμων και υδάτων» και όχι επί της ουσίας ήταν απάντηση που επιφύλαξε μέσω σχολίου του ο υπουργός Άμυνας.

Για μια ακόμη φορά επιλέγει να μην απαντήσει επί της ουσίας και στα όσα του καταλογίζει ο απόστρατος πλέον Στρατηγός, αλλά επιτίθεται εναντίον του.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS