Ελεύθερη η 19χρονη που γέννησε στο μπάνιο και πέταξε το μωρό σε κάδο στην Πετρούπολη

Τον δρόμο της ελευθερίας έδειξαν οι δικαστές στη 19χρονη που γέννησε μόνη της στο μπάνιο και στη συνέχεια πέταξε το μωρό της σε σακούλα σκουπιδιών και στη συνέχεια σε κάδο στην περιοχή της Πετρούπολης.

Η κοπέλα είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο, ενώ κατηγορούμενη ήταν και η μητέρα η οποία φαίνεται ότι τη συνέδραμε.

Η 19χρονη είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε αντιληφθεί πως ήταν έγκυος και όταν το συνειδητοποίησε τρομοκρατήθηκε. Κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της, αλλά και τον τοκετό της, ώσπου την έπιασε αιμορραγία.

Στην προσπάθειά της να τη σταματήσει, έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα του μωρού ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει.

Η μητέρα της από την άλλη κατάθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και πως πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.

«Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της» δήλωσε ο συνήγορος της Σπυρος Δημητρίου.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS